HTML

Kávépóni

Megkóstoljuk az automatás kávékat, amerre csak járunk.

Friss topikok

2013.04.08. 12:00 Papírbaba

Nyugati pályaudvar

Összefoglaló térkép

Helyszín: Budapest, Nyugati pályaudvar, aluljáró

Dátum: 2013. április 8.
Árfekvés: 100Ft
Ritka termék: kávé édesítőporral, kávé tejszínnel és édesítőporral, tiramisu, indián cherry juice, málna szénsavas, narancs szénsavas, kristáyvíz
Beviteli mód: termékenként egy gomb
Cukorszabályzó: nincs
Keverőpálca: nincs
Pohár nélkül: nincs
Nyelv: magyar
Elfogadott címletek: 5, 10, 20, 50, 100, 200
Üzemeltető: MMMATIK Kft.; lásd a leírásban

nyugati_kicsi.jpg

Amerikai cappuccino: Nagyon finom, kellemes, mandulás ízhatású.
Kávé tejszínnel és édesítőporral: Közepes, épphogy nem híg.
Indián cherry juice: Nagyon édes.

Az automata a Nyugati pályaudvar alatti aluljáróban, a Westend bejáratától jobbra helyezkedik el. Három egyforma kávéautomata és egy palackozott üdítőt árusító automata van egymás mellett. Mi a három közül a jobboldalit használtuk.
Az első, ami feltűnik az embernek, hogy minden egységáron van, 100Ft. A második, hogy vannak light termékek, összesen öt darab (2 kávé, 1 cappucino és 2 tea). Ilyesmivel máshol még nem találkoztunk. A harmadik, hogy a szokásos barna-fehér egyenpohár helyett féligáttetsző barna pohárban kapjuk a nedűt.
Üzemeltetőt nem láttunk kiírva a kávéautomatán. A bal felső sarokban van egy QR kód, de csak az automata sorszámát kódolja (20230). A palackozott üdítőt árusító automatán az MMMATIK Kft. logója volt feltüntetve, így feltételezzük, hogy a kávéautomatát is ez a cég üzemelteti.
Gyakori probléma a kávéautomatáknál, hogy a vízmennyiséghez képest kevés por vagy szirup kerül feloldásra, és az eredmény túl híg lesz. Az indián cherry juice esetében az a ritka eset állt elő, hogy nem volt eléggé hígítva, túl töményre és emiatt túl édesre sikeredett.

Értékelés: 4/5

4.png

Szólj hozzá!

Címkék: kávé cherry víz narancs tiramisu málna aluljáró light cappuccino 4/5 Budapest MMMATIK Kft.


A bejegyzés trackback címe:

https://kaveponi.blog.hu/api/trackback/id/tr655212425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása